Stoelmassage of lichaamsmassage op massagetafel als relatiegeschenk.

 

  

In plaats van een obligaat relatiegeschenk

kunt u uw werkrelaties ook een rustmoment tussendoor schenken om even bij te tanken, thuis, of op kantoor.

 

 (Tip: misschien wil u eerst even checken bij die relatie of dit wel een welkom gebaar is!)

 


 

This is in Dutch. Click for an English version. Version Française.

Klik hier voor de lichaams-massage op de massagetafel.

Klik hier voor de Vierhanden massage

Verslagen stoelmassage door clienten

Verslagen lichaamsmassage door cliënten

Geef een Kadobon als relatiegeschenk

Belastingtechnische Informatie voor de werkgever ivm. stress en RSI.  

Zie ook Akademie voor Massage en Beweging www.akademie.nl en certificaat.

Links

 

 


Stoelmassage kunt u ook als relatiegeschenk aanbieden. Het brengt een moment van rust, concentratie en nieuwe energie. Het is een mooi en eenvoudig alternatief voor diegene, die geen tijd kan of wil vrijmaken voor een uitgebreide lichaamsmassage op een massagetafel. Een stoelmassage vindt gekleed plaats, rechtop zittend op een eenvoudige stoel. Ik maak liever gebruik van een eenvoudige keukenstoel of kantoorstoel, omdat ik daarmee beter contact kan houden met het hele lichaam van de ontvanger (gezicht, nek, schouder, rug) en ook beter kan werken met de armen en handen.

De stoelmassage beperkt zich in hoofdzaak tot het hoofd en schouders. De massage concentreert zich op het voorhoofd en de voorzijde van het gezicht, de haren en de aanhechtingsrand achteraan, richting nekspieren. Verder omvat ik de nek aan de achterzijde met de volle hand en bewerk ik zacht de nekspieren en de schouderspieren. Al deze technieken worden door mij bij voorkeur uitgevoerd op een rechtopstaande stoel (dus niet op een voorover-leun-stoel). Een aanvullende rugmassage gaat langs de bovenste helft van de ruggegraat langzaam omlaag naar het middel.

Massage werkt door de rustige, helende kracht van de aanraking. De aanraking vormt het meest direkte contact zonder woorden van de ene mens met de andere - en werkt door op het welbevinden niet alleen van de huid, maar van héél de mens. Massage geeft daardoor een bijzondere, wonderlijke, helende kracht.

Het geheel neemt per persoon circa 20 minuten in beslag. Ik maak gebruik van een gewone keukenstoel, dus geen high tech voorover-leun-stoel. Ik kan daardoor oogcontact houden met de client.

Wellicht wilt u op deze twee wonderlijk eenvoudige manieren hernieuwde energie ervaren?

Een handicap van de cliënt is geen bezwaar. Medische gevallen kan en wil ik echter niet behandelen, want ik ben niet opgeleid als fysiotherapeut. Clienten verzoek ik een formulier Vrijwaring van medische gevolgen te tekenen. Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en ook enig Frans en Italiaans ; studeerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Lichaam & Ziel is de bedrijfsnaam waaronder ik werk; ik kan thuis ontvangen maar ook bezoeken, en beschik (voor de lichaamsmassage) over een grote massagetafel.

Misschien geeft u uw collega's op het werk deze week eens deze massageverrassing kado?

 

Belastingtechnische Informatie voor de werkgever ivm. stress en RSI.

 

Nieuw! Een bedrijf in de non-profit sector heeft na de 2e betaalde opdracht recht op 1 serie stoelmassages per jaar (van max. 7 personen, 20 min.) voor de halve prijs, indien er gedurende een jaar een permanente link wordt geplaatst op de site van het bedrijf naar deze site.

 

 

Reactie, vragen? Praktijk voor Toegepaste Massagekunst, Kees Kaldenbach, kalden@xs4all.nl Haarlemmermeerstraat 83hs, 1058 JS Amsterdam (bij het Surinameplein, ringweg s106, tram 1 en 17). Zeven dagen per week geopend. tel 020 669 8119; mobiel 06 - 2868 9775.

Ik geef deze massage op verschillende adressen: op een werkadres, op mijn huisadres (zie boven), of in Beautylinks, het multi-professionele beauty center, adres Leidsekade 101, vlak bij het Leidseplein, of naar wens in uw eigen huis of in uw hotelkamer.

Masseur Kees Kaldenbach werkt samen met vele andere masseurs, mannen en vrouwen. Hij werkt tevens in Amsterdam's beste en meest luxueuze hotels en schoonheidsinstituten.

Lichaam & Ziel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam nr. 3419 6612.

Zie ook Akademie voor Massage en Beweging www.akademie.nl