Verslagen over stoelmassages en bedrijfsmassages

 

gegeven door Drs. Kees Kaldenbach, Amsterdam

 

Verslagen door clienten:


September 2004: Voor de werknemers van evenementen-organisatie Stichting 4life (een stichting die zich o.a. bezig houdt met aids-informatie voor jongeren) hield ik een marathon-sessie met stoelmassage tijdens een personeelsfeest. In een strandpaviljoen in IJmuiden genoten 16 medewerkers van een heerlijke massage van gezicht, nek, schouders en rug. Ieder ontving ongeveer 15 tot 20 minuten van deze massage, steeds met persoonlijke voorkeuren. "We denken met veel genoegen terug aan de massage! Een heel welkome en krachtige weldaad! Mede daardoor was de hele avond zo ontspannen en vrolijk en gezellig! Nogmaals dank! Vriendelijke groeten." Annick.


September 2004: Voor vijf werknemers van luchtvaartmaatschappij Icelandair gaf ik op de werkplek - in een aparte kamer - een serie stoelmassages in het kader van de "Health Week" georganiseerd door het moederbedrijf Icelandair. Zie foto. "We hebben erg genoten van uw massage" schreef Marcel.


November 2004: Voor vijftien werknemers van Kinderopvang Kwetternest hield ik in een aparte kamer op de werkplek een serie stoelmassages, verdeeld over twee werkdagen. "Het hele team is enthousiast" meldde de kantoormedewerker. Het hoofd, Christi Telman schreef: "De leidsters konden de massage zeer waarderen. Hartelijk bedankt."

L.: "Toen je op het laatst de gezichtsmassage deed, en die in aanraking zo licht als een veertje eindigde, was er opeens een vlam van energie. Wonderbaarlijk. Heel bijzonder."

Een van de leidsters kwam voor de tweede keer een massage halen. "Sterke, warme handen. Een goede aanraking die direkt heel vertrouwd voelt".

 

Menu van speciale keuzemogelijkheden.

 

 

 

Hieronder een kort voorbeeld van Nek - Schouder - Rug massage, Februari, 2013.

 

 

 

 Naar het grote algemene massage verslag. 

This is in Dutch. Click for an English version

Ga naar de stoel-massage.

Ga naar de Vierhanden massage

Massage in een Hotel

Ontspannings massage

Geef een Kadobon

Zie ook Akademie voor Massage en Beweging www.akademie.nl

Nieuw! Een bedrijf in de non-profit sector is heeft recht op 2 series stoelmassages per jaar (van max. 7 personen) voor de halve prijs, indien er een jaar lang een link wordt geplaatst op de site van het bedrijf naar deze site.

Een handicap is geen bezwaar. Ik kan en wil echter geen medische gevallen behandelen, want ik ben niet opgeleid als fysiotherapeut. Clienten verzoek ik een formulier Vrijwaring van medische gevolgen te tekenen.

Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en ook wat Frans en Italiaans ; studeerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Lichaam & Ziel is de bedrijfsnaam waaronder ik werk; ik kan thuis ontvangen maar u ook bezoeken, en beschik over een grote massagetafel.

Update 22 feb. 2013

 

Reactie, vragen? Praktijk voor Toegepaste Massagekunst, Kees Kaldenbach, kalden@xs4all.nl Haarlemmermeerstraat 83hs, 1058 JS Amsterdam (bij het Surinameplein, ringweg s106, tram 1 en 17). Zeven dagen per week geopend. tel 020 669 8119; mobiel 06 - 2868 9775.

Ik geef deze massage op verschillende adressen: op uw werk, op mijn huisadres (zie boven), of in Beautylinks, het multi-professionele beauty center, adres Leidsekade 101, vlak bij het Leidseplein, of naar wens in uw eigen huis of in uw hotelkamer.

Masseur Kees Kaldenbach werkt samen met vele andere masseurs, mannen en vrouwen. Hij werkt tevens in Amsterdam's beste en meest luxueuze hotels en schoonheidsinstituten.

Lichaam & Ziel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam nr. 3419 6612.