Massage van het gehele lichaam, op maat, in uw hotelkamer,

in of bij Amsterdam

 

Ontvang een luxe-kado: een paradijselijke

hotel-massage voor u zelf - of voor u zelf en uw partner

 

Massage voor twee personen tegelijk op twee tafels met twee masseurs

of massage voor 1 of 2 personen op 1 tafel, na elkaar

 

 

This is in Dutch. Click for an English or Version Française.

Menu van speciale keuzemogelijkheden

Ga naar de stoel-massage.

Ga naar de Vierhanden massage

Verslagen over de massage door cliënten

Links

 

October 2014: "Namaste Kees, It was a wonderful meeting and learning from you. Bruce says it was also a pleasure watching you and seeing how your techniques and spirit make such a difference. I was in quite a lovely energy space when I left. I found myself smiling as I used to do years ago when I left yoga classes with my wonderful teacher who left for another life adventure when cancer overtook his body. We both very much look forward to the next time we meet again. Stay safe always,
Shanti,
Mireille and Bruce"

Fotos: Jeroen Leclercq, www.hollandfoto.com.

 

Zeven dagen per week ben ik met mijn collega's beschikbaar om op afspraak in een hotel-kamer massage te geven. Let op: voor een bezoek aan een hotel kunt u 1 mannelijke masseur bestellen of een team van 1 mannelijke masseur + 1 vrouwelijke masseuse. Om redenen van veiligheid sturen we nooit een vrouwelijke masseuse alleen.

Belangrijk: U kunt ons 7 dagen per week bellen tussen 8 uur 's ochtends en 23 uur (11 uur 's avonds), Nederlandse tijd op 06 - 2868 9775.

Bij dat bezoek aan uw hotelkamer nemen wij onze massagetafel mee en een koffer met o.a. oliën, handdoeken, afdek-doeken, CD-speler en een ventilatorkachel. (U bent huurder van een kamer en u heeft het recht om iedereen die u wenst uit te nodigen op uw hotelkamer.

Een meneer uitnodigen in de privacy van uw hotelkamer en daar uw huid laten aanraken, dat is bijzonder!

Ik maak soms zelfs mee, dat clienten mijn naam nazoeken op de vele honderden vermeldingen via Google en dan na een uur checken tot het (voorlopige) oordeel komen dat deze meneer Kaldenbach OK is... Het echte gevoel van heerlijkheid komt natuurlijk bij de eerste seconde van aanraking... en na het ontvangen van de massage sessie is de klant helemaal vervuld van vreugde.

 


Augustus 2010.

Vandaag heb ik voor het eerst van mijn leven ervaren... de eerste tranen die langzaam opwelden in mijn gesloten ogen, tranen van overvloed, goedheid, heelheid. In het verleden kende ik alleen tranen van pijn en verdriet. Dank je hartelijk voor deze prachtige ervaring van het openbloeien. Ik voelde me zo vol en oceanisch en veilig.

(Anna, in een massage in haar hotelkamer, samen met haar echtgenoot)


 

Massage

 

 

Ik ervaar dat aanraking een groot geschenk is tussen mensen. Massage werkt door de rustige, helende kracht van de aanraking. De aanraking vormt het meest direkte contact zonder woorden van de ene mens met de andere - en werkt dóór op het welbevinden, niet alleen van de huid, maar van héél de mens. Massage geeft daardoor een bijzondere, wonderlijke, helende kracht.

De ontvanger en de gever van massage zijn niet met een klein deel van het lichaam bezig - een been of een arm of rug - maar brengen in het contact de totaliteit mee. Dat geheel omvat alle gevoelens en ervaringen van lichaam en ziel uit het heden en verleden. Tijdens massage ontmoeten degene die massage geeft en degene die massage ontvangt elkaar aan de grenzen van de eigen huid - het meest gevoelige en meest omvangrijke orgaan dat de mens heeft - en dus aan de grenzen van het lichamelijke zijn. De massage-sessie vormt op zijn best een paradijselijk plateau van kwaliteit in een drukke wereld. Massage is quality time.

 

 

Rust en vertrouwen

Massage geven en massage ontvangen geschiedt in kalmte en in concentratie op basis van rust en vertrouwen. De massage die ik zelf geef heet 'holistisch' of 'intuitief', wordt uitgevoerd met twee volle handen op de partner, en is gericht op ontspanning en op het teweeg brengen bij de ontvanger van een gevoel (en als het mee zit een innerlijke golf, een flow) van kalmte en welbehagen. Genieten mag. De geest mag ook mee vliegen. Mijn motivatie is het genieten van het geven en het genieten van het ontvangen.

 

 

Opbouw van de sessie

Aan het begin van de sessie wordt het lichaam bedekt met een laken van fijn Frans linnen. Ik open met een pulsing van vijf minuten van het geheel bedekte lichaam. Daarna vouw ik het laken steeds deels open zodat ik een deel van de huid kan bereiken. Ik heb geleerd deze lichaamsdelen te masseren: bij een lichaamsmassage op tafel de volgende delen: bovenzijde hoofd, gezicht ; nek en schouders ; rug en zijde; armen en handen ; bovenzijde borststreek, ribben, buik, billen (naar wens), benen, en natuurlijk de voeten.

Ik doe ook graag pulsing en stretching. Met armen, handen; benen en voeten kan bovendien een zachte dans worden uitgevoerd waarbij de ontvanger de beweging geheel toelaat en losjes toestaat.

Per sessie van ruim een uur dient uit bovenstaande lijst van lichaamsdelen een kleine keuze uit te worden gemaakt, afgestemd op de situatie en wensen van gever en ontvanger. Voor de aanvang van de sessie stel ik prijs op een gesprek en daarna op een kwartiertje spieren losmaken en 'gronden'

Bijna aan het einde van de sessie is het lichaam in delen zorgzaam aangeraakt; het hervinden van de ervaring van de eenheid van het lichaam geschiedt door het herhaalde, vederlichte spoor van het energetisch afstrijken.

Een lichamelijke handicap van de cliënt is geen bezwaar. Ik kan en wil echter geen medische gevallen behandelen, want ik ben niet opgeleid als fysiotherapeut.

Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en ook wat Frans en Italiaans ; studeerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Lichaam & Ziel is de bedrijfsnaam waaronder ik werk; ik kan thuis ontvangen maar ook bezoeken, en beschik over een grote massagetafel.

 

Voor prijzen kunt u mij even bellen of e-mailen.

Een cliënt die een nieuwe cliënt introduceert ontvangt zelf eenmalig E 10,- korting.

This is in Dutch. Click for an English version

Ga naar de stoel-massage.

Ga naar de vierhanden massage

Reactie, vragen?

Praktijk voor Toegepaste Massagekunst, Kees Kaldenbach, kalden@xs4all.nl Haarlemmermeerstraat 83 hs, 1058 JS Amsterdam (bij het Surinameplein, ringweg s106, tram 1 en 17). tel 020 669 8119; mobiel 06 - 2868 9775. Zeven dagen per week geopend.

Ik geef deze massage op verschillende adressen: op mijn huisadres (zie boven), of naar wens in uw eigen huis of in uw hotelkamer.

Masseur Kees Kaldenbach werkt samen met vele andere masseurs, vrouwen en mannen. Hij werkt tevens als masseur in Amsterdam's beste en meest luxueuze hotels en schoonheidsinstituten.

Lichaam & Ziel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam

Update May 2016.