Kadobon

voor een heerlijke massage

in Amsterdam.

Schenk een vriend of vriendin het kado van een paradijselijke massage !

 

 

 

 

 

Schenk eens een roerend of ontroerend kado. Geef aan uw geliefde een kadobon voor een stoelmassage of een lichaamsmassage op tafel of zelfs een vierhanden-massage. U schenkt daarmee aan de ontvanger een stukje paradijs op aarde.

Kosten? Bel of email mij even om de prijzen door te spreken. De prijs is afhankelijk van soort behandeling, lengte van behandeling, plaats en reisafstand.

Uw bon wordt op maat gemaakt, met de aard van de massage maar zonder bedrag - en wordt daarna opgestuurd, hetzij aan u zelf of aan de ontvanger van de bon. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

 


Augustus 2010.

Vandaag heb ik voor het eerst van mijn leven ervaren... de eerste tranen die langzaam opwelden in mijn gesloten ogen, tranen van overvloed, goedheid, heelheid. In het verleden kende ik alleen tranen van pijn en verdriet. Dank je hartelijk voor deze prachtige ervaring van het openbloeien. Ik voelde me zo vol en oceanisch en veilig.

(Anna, in een massage in haar hotelkamer, samen met haar echtgenoot)


 

Fotos: Jeroen Leclercq, www.hollandfoto.com.

 

Aanraking vormt het meest direkte contact zonder woorden van de ene mens met de andere - en werkt dóór op het welbevinden, niet alleen van de huid, maar van héél de mens. Massage geeft daardoor een bijzondere, wonderlijke, helende kracht.

De ontvanger en de gever van massage zijn niet met een klein deel van het lichaam bezig - een been of een arm of rug - maar brengen in het contact de totaliteit mee. Dat geheel omvat alle gevoelens en ervaringen van lichaam en ziel uit het heden en verleden. Tijdens massage ontmoeten degene die massage geeft en degene die massage ontvangt elkaar aan de grenzen van de eigen huid - het meest gevoelige en meest omvangrijke orgaan dat de mens heeft - en dus aan de grenzen van het lichamelijke zijn. De massage-sessie vormt op zijn best een paradijselijk plateau van kwaliteit in een drukke wereld. Massage is quality time.

 

Rust en vertrouwen

Massage geven en massage ontvangen geschiedt in kalmte en in concentratie op basis van rust en vertrouwen. De massage die ik zelf geef heet 'holistisch' of 'intuitief', wordt uitgevoerd met twee volle handen op de partner, en is gericht op ontspanning en op het teweeg brengen bij de ontvanger van een gevoel (en als het mee zit een innerlijke golf, een flow) van kalmte en welbehagen. Genieten mag. De geest mag ook mee vliegen. Mijn motivatie is het genieten van het geven en het genieten van het ontvangen.

 

 

Opbouw van de sessie

Ik heb geleerd deze lichaamsdelen te masseren: bij een lichaamsmassage op tafel de volgende delen: bovenzijde hoofd, gezicht ; nek en schouders ; rug en zijde; armen en handen ; bovenzijde borststreek, ribben, buik, billen, benen, en natuurlijk de voeten.

Ik doe ook graag pulsing en stretching. Met armen, handen; benen en voeten kan bovendien een zachte dans worden uitgevoerd waarbij de ontvanger de beweging geheel toelaat en losjes toestaat. Pulsing kent varianten met een regelmatig patroon (heen- en weer) en een onregelmatig patroon (chaos-theorie).

Per sessie van een uur dient uit bovenstaande lijst van lichaamsdelen een kleine keuze uit te worden gemaakt, afgestemd op de situatie en wensen van gever en ontvanger. Voor de aanvang van de sessie stel ik prijs op een gesprek (gratis) en misschien ook wat spieren losmaken en 'gronden'

Bijna aan het einde van de sessie is het lichaam in delen zorgzaam aangeraakt; het hervinden van de ervaring van de eenheid van het lichaam geschiedt door het herhaalde, vederlichte spoor van het energetisch afstrijken.

Het geheel neemt een uur of iets meer in beslag.

Ik wil gaarne met ervaren masseurs uitwisselen maar kan ook alleen massage geven. Een lichamelijke handicap van de cliënt is geen bezwaar. Ik kan en wil echter geen medische gevallen behandelen, want ik ben niet opgeleid als fysiotherapeut. Clienten verzoek ik een formulier Vrijwaring van medische gevolgen te tekenen.

Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en ook wat Frans en Italiaans ; studeerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Lichaam & Ziel is de bedrijfsnaam waaronder ik werk; ik kan thuis ontvangen maar u ook bezoeken, en beschik over een grote massagetafel.

 

 

 

This is in Dutch. Click for an English or French version.

Ga naar de stoel-massage.

Massage in een Hotel

Speciale keuzemogelijkheden

Ga naar de vierhanden massage.

Verslagen door cliënten

 Update May 2016.


Reactie, vragen?

Kees Kaldenbach, kalden@xs4all.nl Haarlemmermeerstraat 83 hs, 1058 JS Amsterdam (bij het Surinameplein, ringweg s106, tram 1 en 17). Zeven dagen per week geopend. Tel 020 669 8119; mobiel 06 - 2868 9775.

Ik geef deze massage op verschillende adressen: op mijn huisadres (zie boven), of naar wens in uw eigen huis of in uw hotelkamer.

Masseur Kees Kaldenbach werkt samen met vele andere masseurs, vrouwen en mannen. Hij werkt tevens als masseur in Amsterdam's beste en meest luxueuze hotels en schoonheidsinstituten.

Zoekmachine termen: Leuk ontroerend kado geven. Kadobon cadeaubon waardebon tegoedbon certificaat voor een Massage in Amsterdam. Origineel kado cadeau. Masseur Noord-Holland, Nederland. Holistische lichaamsmassage. Helende aanraking. Genieten Wat is paradijsmassage? Holistische massage, intuitieve massage, ontspanningsmassage, energetisch afstrijken. Lichaamswerk. Lichamelijk en geestelijk welzijn. Masseur bestellen Regio Amsterdam Noord Holland Nederland. Massage werkt met de rustige, helende kracht van de
aanraking ervaringen van lichaam en ziel uit het verleden. grenzen van de eigen huid. Waar krijg ik een goede massage? gronden, energetisch afstrijken. Kees Kaldenbach studeerde aan de Vrije Universiteit

Lichaam & Ziel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam