Reverse Massage:

Ervaar het voorrecht zelf een aantrekkelijke vrouw of man aan te raken, te strelen en te masseren in Amsterdam

 

Leer kwaliteits-aanraking onder de vakkundige leiding van Kees in een gezamenlijke vierhanden-sessie...

 

Verslagen over deze massage door een client + model + Kees

This is in Dutch. Click for an English version. Version Française.

 

Menu van speciale keuzemogelijkheden

Verslagen door cliënten van andere massages

Tantra 8 handen massage workshop in Rotterdam, 14 november 2009

Geef een Kadobon

Zie ook Akademie voor Massage en Beweging www.akademie.nl

 

Foto boven: Jeroen Leclercq, www.hollandfoto.com.

Op afspraak schenkt masseur Kees u het voorrecht een liefdevolle sessie mee te maken met vierhanden-aanrakings sessie op het lichaam van een vrouwelijk of mannelijk model. De foto's op deze pagina tonen een andere vrouw dan onze beschikbare modellen maar geven wel een indruk van de schoonheid van onze eigen modellen.

Voor de duidelijkheid: er mag in de sessie een onderstroom aanwezig zijn van eros en seksualiteit in het gemoed van de client en in de de aanraking van de client die het model aanraakt, maar deze sessie draait niet uit op een seksfeest.

Langdurig een aantrekkelijke vrouw of man te mogen aanraken en nabij te mogen zijn om haar schoonheid of diens schoonheid te zien en in te drinken, dat is de kern van ons feest. Kees is er bij om te zorgen voor kwaliteit van aanraking.

Hij leert u, als u wilt, een effectieve massage grondhouding en een aantal aanrakingsvormen en handgrepen waarmee u nog jarenlang veel praktisch en emotioneel voordeel kunt hebben in uw priveleven.

Wij ervaren als masseurs steeds weer, dat aanraking een groot geschenk is tussen ons mensen. Massage werkt door de rustige, helende kracht van de aanraking. De aanraking vormt het meest direkte contact zonder woorden van de ene mens met de andere - en werkt dóór op het welbevinden, niet alleen van de huid, maar van héél de mens. Massage geeft daardoor een bijzondere, wonderlijke, helende kracht.

De ontvanger en de gever van massage zijn niet met een klein deel van het lichaam bezig - een been of een arm of rug - maar brengen in het contact de totaliteit mee. Dat geheel omvat alle gevoelens en ervaringen van lichaam en ziel uit het heden en verleden. Tijdens massage ontmoeten degene die massage geeft en degene die massage ontvangt elkaar aan de grenzen van de eigen huid - het meest gevoelige en meest omvangrijke orgaan dat de mens heeft - en dus aan de grenzen van het lichamelijke zijn. De massage-sessie vormt op zijn best een paradijselijk plateau van kwaliteit in een drukke wereld. Massage is quality time.

 

In onze lijst van modellen hebben diverse variaties. Elk model kiest bewust en vanuit een positief gevoel. Vinden het fijn om aanraking te ontvangen.

Lijst van Vrouwen:

Een mooie lijst van mooie vrouwen!

 

Lijst van Mannen:

Ook een mooie lijst van aantrekkelijke mannen!

 

Rust en vertrouwen

Massage geven en massage ontvangen geschiedt in kalmte en in concentratie op basis van rust en vertrouwen. De massage die wij geven heet 'holistisch' of 'intuitief', wordt uitgevoerd met twee tot vier volle handen op de client. Het is gericht op ontspanning en op het teweeg brengen bij de ontvanger van een gevoel (en als het mee zit een innerlijke golf, een flow) van kalmte en welbehagen. Genieten mag. De geest mag ook mee vliegen. Onze motivatie is het genieten van het geven en het genieten van het ontvangen.

We ontmoeten de client in heelheid.

Aan het begin van de sessie wordt het lichaam bedekt met een laken van fijn Frans linnen. Wij openen met een pulsing van enkele minuten van het nog geheel bedekte lichaam. Daarna vouwen we het laken steeds in delen open zodat we de huid kunnen bereiken.

Wij zullen deze lichaamsdelen te masseren: bij een lichaamsmassage op tafel de volgende delen: bovenzijde hoofd, gezicht ; nek en schouders ; rug en zijde; armen en handen ; bovenzijde borststreek, ribben, buik, billen (alleen als u dat wenst), benen, en natuurlijk de voeten.

Per sessie van een ruim uur of langer dient uit bovenstaande lijst van lichaamsdelen een kleine keuze uit te worden gemaakt, afgestemd op de situatie en wensen van gever en ontvanger. Voor de aanvang van de sessie stellen we prijs op een gesprekje en soms wat spieren losmaken en 'gronden'

Bijna aan het einde van de sessie is het lichaam in delen zorgzaam aangeraakt; het hervinden van de ervaring van de eenheid van het lichaam geschiedt door het herhaalde, vederlichte spoor van het energetisch afstrijken.

Het geheel neemt inclusief voorgesprek anderhalf uur of zelfs een kleine twee uur in beslag. Werkelijke aanrakingstijd op tafel is 1 uur.

 

 

 

ALTERNATIEF: 2 masseurs, 2 klanten

Wij kunnen ook tegelijkertijd werken door twee tafels te plaatsen in onze studio en daar een (echt)paar te masseren. Ook hier kunnen we door stille afwisseling van aanraking door Susanna en Kees gebruik maken van de kruiselingse afwisseling en magie van de vrouwelijke en mannelijke aanraking en energie.

Wij werken ook tegelijk met 3 of 4 masseurs en 3 of 4 klanten.

Voor een (echt)paar - in alle kleurencombinaties en gradaties, van hetero, bi tot homo - kan het een prachtig geschenk zijn om samen als stel een mijlpaal in de relatie te vieren.

Zo heeft Kees onlangs een jong paar gemasseerd dat net twee jaar bij elkaar was en dat feest in heerlijkheid en intimiteit met elkaar wilde vieren.

 

Over Kees: Hij ervaart massage als een plaats van ontmoeting, masseert met volle overgave en liefde en heeft zich verdiept in Holistische massage, Tantra en Biodanza. Studeerde kunstgeschiedenis aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Spreekt Nederlands, Engels, Duits en ook wat Frans en Italiaans. Lichaam & Ziel is de bedrijfsnaam waaronder hij werkt; kan thuis ontvangen maar u ook bezoeken, en beschikt over een grote massagetafel.

Voor prijzen kunt u even bellen of e-mailen.

Een cliënt die een nieuwe cliënt introduceert ontvangt zelf eenmalig E 10,- korting.

Tijdstippen: ons vierhanden-aanbod is mogelijk dor de week en ook in het weekend. We gaan uiteraard wel eerst de agenda's naast elkaar leggen...

 

This is in Dutch. Click for an English version

Speciale keuzemogelijkheden

Verslagen over andere massages door cliënten.

Geef een Kadobon

 

 

 

Reactie, vragen? Praktijk voor Toegepaste Massagekunst, Drs. Kees Kaldenbach, kalden@xs4all.nl Haarlemmermeerstraat 83 hs, 1058 JS Amsterdam (bij het Surinameplein, ringweg s106, tram 1 en 17). Zeven dagen per week geopend. tel 020 669 8119; mobiel 06 - 2868 9775.

Ik geef deze massage op verschillende adressen: op mijn huisadres (zie boven), of naar wens in uw eigen huis of in uw hotelkamer.

Masseur Kees Kaldenbach werkt samen met vele andere masseurs, vrouwen en mannen. Hij werkt tevens als masseur in Amsterdam's beste en meest luxueuze hotels en schoonheidsinstituten.

Lichaam & Ziel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam nr. 3419 6612.

Zie ook Akademie voor Massage en Beweging www.akademie.nl en certificaat.

 

--- === --- news flash --- === --- 0 --- === --- news flash --- === ---

MASSAGE THERAPIE TEGEN DEPRESSIE

Bent u angstig, depressief of heeft u een te hoge bloeddruk? Een goede reden voor een massage! Psychologen aan de universiteit van Illinois in de Verenigde Staten hebben een groot aantal onderzoeken naar de effectiviteit van massagetherapie naast elkaar gelegd. Daaruit blijkt dat bezoeken aan de masseur depressie en angstklachten kunnen verminderen. Ook pijnklachten nemen af dankzij massagetherapie. Een enkel bezoekje aan de masseur is al heilzaam voor bloeddruk en hartslag.

Psychological Bulletin, januari 2004. Bron: SOL, Utrecht.

--- === --- news flash --- === --- 0 --- === --- news flash --- === ---

Een goede massage kan zeker wonderen doen voor ons gevoel van gelukkig zijn en zeker niet alleen omwille van de produktie van endorfines. De ontspanning van het lichaam veroorzaakt ook een meer ontspannen geest en de behandeling van accupunten zou diverse neurotransmitters direct beïnvloeden. Daarenboven zouden emotionele problemen worden opgeslaan in het lichaam en dit ondermeer in de aantallen en werkzaamheid van de receptoren voor endorfines en andere neurotransmitters. Massage zou in staat zijn door diepere inwerking op de weefsels de ontstane blokkades weg te nemen. Wetenschappers worden er steeds meer van overtuigd dat een fysische behandeling van trauma-patiënten de gewone therapeutische behandeling sterk kan ondersteunen. In een artikel gepubliceerd in Brain Research wordt gedemonstreert hoe accupunctuur pijnverlichtend werkt door het stimuleren van de productie van endorfines. (...)

"Hugs not drugs". Geregeld knuffelen en andere lichamelijkheid met je partner en je eventuele kinderen onderstreept niet alleen mentaal de verbondenheid, maar helpt ook in zeer sterke mate om de biochemische basis voor geluk te leggen.

Vele sporters kennen het fenomeen van "runners high", een gevoel dat variëert van gewoon plezierig tot euforisch en ontstaat na een sterke fysieke inspanning. Net als massage tot diep in het lichaam veranderingen in de neurotransmitters en hun receptoren kan teweegbrengen, veroorzaakt het sporten een sterke interne massage die tot ontspanning leidt. Tegelijk heeft sport uiteraard ook te maken met adrenaline, dopamine en andere neurotransmitters... "

Bron: www.bomi-1-gezondheid.com

--- === --- news flash --- === --- 0 --- === --- news flash --- === ---

Ik denk dat mijn werk dicht tegen de wereld van Haptonomie aan zit.

"Haptonomie tracht de eigenheid, zuiverheid en authenticiteit van ieders individuele gevoelsleven te hervinden."

Bron: Bob Boot, Haptonomie, 2004, p. 38.