8-handen Workshop

In een gemengde man-vrouw groep,

overheerlijke 8-handen massage

 

 

Nieuw : U kunt docent Kees bij u thuis uitnodigen voor een prachtige 4handen of 8 handen sessie met intimi uit uw prive-kring. We kunnen werken op massagetafels, of op een futon op de grond.

 

8 handen: Volop aanraakplezier in een gemengde mannen- en vrouwengroep.

 

In de afgelopen reeks jaren, vanaf 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 was deze workshop binnen de kortste keren volgeboekt en waren de deelnemers na afloop heel enthousiast. "Hee Kees, waarom geef je geen vier sessies achter elkaar, die raken ook meteen volgeboekt in het eerste kwartier van inschrijvingen!".

Dit zijn een paar responsen uit de deel-ronde aan het einde van de sessie: "het is zo fijn te geven en te ontvangen", "overheerlijk", "super", "een prachtervaring buiten het denken", "respectvol en veilig", "geweldige ervaring", "heel goed en rustig geleid door Kees". "heerlijkheid", "ik voel me vrouw".

Hieronder: Rugmassage!

 

 

 

Aan het begin van de sessie was er een veiligheids-instructie: vraag de ontvanger eerst of de stijl van aanraken moet zijn: 1) terughoudend, 2) medium, of 3) vrijmoedig. Die keuze maakt dat elke ontvanger binnen de eigen grenzen van veiligheid kan blijven, met aanraking (of juist geen aanraking) van billen en van de vrouwenborst. Ook werd gesproken over de vraag al of niet naakt te staan naast de tafel. Dat wordt per tafel besloten.

In 2011 en 2012was de sfeer weer heel heerlijk, geconcentreerd en positief. Aan het einde werd de hele sessie van 2011 met een kwartier verlengd, en een groep van 5 personen aan een tafel besloot na de workshp nog even door te gaan. In 2012 waren we in blok 1 dus moest de zaal op tijd worden vrijgemaakt. Heerlijkheid dus! Daarom gaat deze workshop opnieuw  in de herhaling in 2013.


Deze bijzondere workshop geeft je de unieke kans  om in een groepsaktiviteit een 8-handen massage te ervaren. In een veilige omgeving (intens) genieten van een heerlijk overvloedige en volle aanraking, in overgave en mogelijk toch grensverleggend voor jezelf. We werken in groepjes van 5 personen; er ligt steeds één deelnemer op tafel. De vier andere deelnemers staan om die tafel en raken die deelnemer zorgvuldig aan.

Aan het begin van de workshop geeft Kees enige uitleg en neemt de te volgen stappen in de massage met jullie door. De massage wordt langzaam uitgevoerd, in volle concentratie, waarbij de intentie ligt op een liefdevolle, geconcentreerde aanraking. Zodat degene die gemasseerd wordt zich fijn en veilig voelt en in overgave kan gaan.

Door te werken met open hart, met liefde en in contact met elkaar raken degenen die masseren mogelijk in een flow... waarin samen een zijn kan ontstaan. We spreken onderling goede veiligheidsgrenzen af. Deelnemers beloven aan elkaar zich respect vol op te stellen en zich aan die afgesproken grenzen te houden.
 

Op de Open Tantra dagen in Djoj, Rotterdam, was deze workshop steeds een groot succes, en ook bij uitzondering in Amsterdam, op 29 maart 2008 was de sfeer en het gevoel bij de deelnemers overdadig en heerlijk.

We streven naar een gelijk aantal deelnemende mannen en vrouwen.

Workshop door de docenten Kees Kaldenbach en assistentie door andere masseurs.

 

Nieuw in November 2012: Volledige tekst van een baanbrekend "reuze spannend" artikel van 11.000 woorden over MASSAGE & SEKSUALITEIT, gepubliceerd op 3 november 2012 in het jaarboek voor seksuologie over het internationaal controversiële onderwerp Massage & seksualiteit. NL en ENG tekst. Boektitel: "Human Sexuality and Intimate Relationships from an Integral, Transpersonal and Somatic (Sexological) Perspective". Edited by Dr Tara Long.

 

Kees Kaldenbach studeerde aan de Vrije Universiteit, Amsterdam. Hij volgde vele workshops in het veld van lichaamswerk; Lichaam & Ziel is de bedrijfsnaam waaronder hij werkt.

Klik voor English

Geef een cadeau bon .

This is in Dutch. Click for an English version. Version Française.

 

Speciale keuzemogelijkheden

 

 

Geef een Kadobon


Links:

www.meditationfrance.com/stages/vinlor4a.htm in een Franse tekst van Dominique Vincent

Tantra massage.

Weisfelt: Hoe heb ik je lief. Over liefde en intimiteit.

Meer Links


 

Reactie, vragen?

Praktijk voor Toegepaste Massagekunst, Kees Kaldenbach, kalden@xs4all.nl Haarlemmermeerstraat 83 hs, 1058 JS Amsterdam (bij het Surinameplein, ringweg s106, tram 1 en 17), tel 020 669 8119; mobiel 06 - 2868 9775. Zeven dagen per week geopend.

Ik geef deze massage op verschillende adressen: op mijn huisadres (zie boven), of naar wens in uw eigen huis of in uw hotelkamer.

Masseur Kees Kaldenbach werkt samen met vele andere masseurs, vrouwen en mannen. Hij werkt tevens als masseur in Amsterdam's beste en meest luxueuze hotels en schoonheidsinstituten.

 

Klik hier voor lichaams-massage. Lichaam & Ziel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam

 

Voor prijzen van massage kunt u mij even bellen of e-mailen.

Bel even voor de prijzen. Een cliënt die een nieuwe cliënt introduceert ontvangt zelf eenmalig E 10,- korting.

 

Jaarlijks Djoj Tantra festival

Komende aflevering: Zaterdag 5 november 2011, 12.00 tot 24.00 uur,

Centrum Djoj, Anthony Duyklaan 5-7, Rotterdam

Aanmelding bij Jan de Boer.