De liefste en heerlijkste wensen voor 2013, te realiseren voor jou!

 

Kees Kaldenbach stuurt je liefdevolle wensen voor 2013

en (geheel gratis) een al-omvattende diepzinnige levensfilosofie

om de toekomst te betreden!

 

Garantie: Het jaar 2012 bijna afgerond, 2013 is tjokvol mogelijkheden. Treed met spiritueel gevulde rugzak de toekomst tegemoet!

 

 

 

Je woont in het Universum. Het universum heeft je verwelkomd, geboren laten worden op aarde. Het is goed dat je hier bent. De aarde is je woonplaats en je mag genieten van alles wat de aarde biedt. Zie ook: Epicurisme, Hedonisme.

 

 

Wees aardig, vrijgevig... help anderen.

 

 

 

In het zweet des aanschijns zul je leven. Soms moet je schrobben, poetsen en boenen om de wereld een mooiere plaats te maken.

 

 

En vergeet niet te dansen.

 

 

Een Spielplatz vol gezonde sport en spel: nudisten-tennis bijvoorbeeld. Bestel deze brochure!

 

 

Verzamel essentiele kennis - o.a. voor het bezien en waarderen van de schepping van Moeder Natuur - (dus goede info voor in je opschrijfboekje): Ken o.a. het verschil tussen een Veredeltes Landschwein en een Deutsches Edelschwein. Cultuur versus Natuur. Kunst versus Schepping.

 

 

Uitgesport, uitgeboend en uitgepoetst? Vlieg dan af en toe op, hoog als een vogel. Start en zweef boven het gemiddelde leven! Dat is ademen!

 

 

Voor diegenen die al vliegend even willen mediteren of bidden: Dit is wat je kunt tegenkomen... dit een bidprentje (schilder: Sorolla). Twee engelen en een Heilige in katzwijm. Ik ben even vergeten hoe ze heet, maar kom, steek ook voor haar een kaarsje aan, ze heeft het nodig!

 

 

Oei! Stel dat je per ongeluk in een bodemloos gat valt, of in een poel van vuur, vagevuur, of in de hel etc...: Hieronder een schemaatje.

Zo, met dit bovenstaande schemaatje kun je dus aardig de weg vinden uit de onderwereld (printen en in je achterzak bewaren).

 

Nu ben je klaar voor het betreden van de tempel:

 

Voor degenen die mogen: betreden wij geheiligd de tempel.

 

Goede reis!

Groeten van Kees!

 

 

Hieronder een kort voorbeeld van gezichts- en scalpmassage, januari 2013.