Massage met Maryan in Amsterdam

 

Massages door en met Maryan.

 

Ervaar de liefdevolle aanraking van Maryanne in een prachtige, diepe, massage-sessie die de geest en het lichaam vervoert

 

Of kies een vierhanden massage met Maryan en Kees

 

of een vierhanden massage met Maryanne en Alya

 

 

Click for an English version.

Menu van speciale keuzemogelijkheden

Verslagen van Maryanne massages

4handen met Maryanne en Alya

 

 

Op het programma van Maryanne massages staat:

 

1) Massage door Maryanne (zie teksten hieronder)

2) Vierhandenmassage met Maryanne en Alya of Maryan en Kees

3) Maryanne op de massagetafel als naaktmodel.

 

 

 

 

Hieronder een kort voorbeeld van Nek - Schouder - Rug massage, Februari, 2013.

 

Alya and Maryan in August, 2016.

 

1) Massage door Maryan

 

Maryanne geeft volgende types massage:

holistische massage

gezichtsmassage

schouders- nek- en rugmassage

handen en armmassage

voetmassage

hoofdmassage

ontspanningsmassage

 

 

Voor een (echt)paar - in alle kleurencombinaties en gradaties, van hetero tot homo - van bruin tot blank, oud tot jong, kan het een prachtig geschenk zijn om samen als stel een mijlpaal in de relatie te vieren, in een massage. De een ondergaat deze prachtige vierhandensessie, de ander kijkt toe en geniet ook, of doet mee.

 

 

Ieder type massage kan naar wens gegeven worden in drie druksterkten: licht, medium of krachtig.

 

 

 

2) Vierhandenmassage dor Maryan en een collega

Vierhandenmassage gegeven door Maryanne & Kees of door Maryan & Alya. (foto rechts)

Holistische, ontspannings- of anticellulite massage kunnen ook gegeven worden in 4 handen massage. De synergie veroorzaakt dat de massage een meer dan een dubbel effect geeft.

 

 

3) Maryanne op de massagetafel als naaktmodel.

Maryan vindt het fijn om - onder leiding van docent Kees - voor een lessituatie als massagemodel naakt te liggen voor een les in holistische massage. Zij is erg mooi en ook open en ontspannen over naakt-zijn aan rugzijde en voorzijde. Voor de goede orde: dit is een les-situatie, dus geen seksuele massage. In onze tantrische opvatting: een naakt lichaam mag zeker gezien worden en bewonderd worden.

 

Opbouw van de holistische sessie

Aan het begin van de sessie wordt het lichaam bedekt met een laken. We vouwen we het laken steeds in delen open zodat we de huid kunnen aanraken. Wij verwelkomen u op de tafel. Wij raken met vier handen zacht enkele minuten verschillende delen van uw nog geheel bedekte lichaam aan, om te proeven hoe het lichaam is.

Wij streven naar openheid en heerlijkheid. De hele mens mag er zijn, zonder angst of schaamte. U ligt prinsheerlijk op de massagetafel. Wij strelen en masseren het lichaam van boven naar onder, eerst de rugzijde en daarna de voorzijde.

Wij masseren de volgende delen: bovenzijde hoofd, gezicht ; nek en schouders ; rug en zijde; armen en handen ; bovenzijde borststreek, ribben, buik, billen , benen, en natuurlijk de voeten.

Per sessie van een ruim uur of langer dient uit bovenstaande lijst van lichaamsdelen een kleine keuze uit te worden gemaakt, afgestemd op de situatie en wensen van gever en ontvanger. Voor de aanvang van de sessie stellen we prijs op een gesprekje.

Bijna aan het einde van de sessie is het lichaam in delen zorgzaam aangeraakt; het hervinden van de ervaring van de eenheid van het lichaam geschiedt door het herhaalde, vederlichte spoor van het energetisch afstrijken. Het geheel neemt inclusief voorgesprek anderhalf uur of bij uitbreiding zelfs een kleine twee uur in beslag.

 

 

 

Onze filosofie

Wij ervaren als masseurs steeds weer, dat aanraking een groot geschenk is tussen ons mensen. Massage werkt door de rustige, helende kracht van de aanraking. De aanraking vormt het meest direkte contact zonder woorden van de ene mens met de andere - en werkt dóór op het welbevinden, niet alleen van de huid, maar van héél de mens. Massage geeft daardoor een bijzondere, wonderlijke, helende kracht.

De ontvanger en de gever van massage zijn niet met een klein deel van het lichaam bezig - een been of een arm of rug - maar brengen in het contact de totaliteit mee. Dat geheel omvat alle gevoelens en ervaringen van lichaam en ziel uit het heden en verleden. Tijdens massage ontmoeten degene die massage geeft en degene die massage ontvangt elkaar aan de grenzen van de eigen huid - het meest gevoelige en meest omvangrijke orgaan dat de mens heeft - en dus aan de grenzen van het lichamelijke zijn. De massage-sessie vormt op zijn best een paradijselijk plateau van kwaliteit in een drukke wereld. Massage is quality time.

 

 

 

 

ALTERNATIEF: 2 masseurs, 2 klanten, of 3 masseurs, 3 klanten

Wij kunnen ook tegelijkertijd werken door twee tafels te plaatsen in onze studio en daar een (echt)paar of vriendengroep te masseren. Ook hier kunnen we door stille afwisseling van aanraking uitvoeren door met Maryan en Alya of Maryanne an Marije, of Maryanne en Kees. We kunnen gebruik maken van de kruiselingse afwisseling en magie van de vrouwelijke en mannelijke aanraking en energie.

 

 

Voor een (echt)paar - in alle kleurencombinaties en gradaties, van hetero tot homo - van bruin tot blank, oud tot jong, kan het een prachtig geschenk zijn om samen als stel een mijlpaal in de relatie te vieren, in een massage. De een ondergaat deze prachtige vierhandensessie, de ander zit op de sofa en kijkt toe. Zo heeft Kees onlangs een jong paar gemasseerd dat net twee jaar bij elkaar was en dat feest in heerlijkheid en intimiteit met elkaar wilde vieren.

 

Over Maryanne: in haar jaren 40, een stralend hart, totale concentratie op de heerlijkste aanraking in het hier en nu. Intelligent, rustig, positief en wijs. Ervaring in onderwijs en interieurdesign.

 

Voor prijzen kunt u even bellen of e-mailen.

Een cliënt die een nieuwe cliënt introduceert ontvangt zelf eenmalig E 10,- korting.

Tijdstippen: ons aanbod is mogelijk op de meeste avonden. Vaak ook overdag. Ook in het weekend. We gaan uiteraard wel eerst de agenda's naast elkaar leggen...

 

 

This is in Dutch. Click for an English version

Speciale keuzemogelijkheden

Verslagen over andere massages door cliënten.

Geef een Kadobon

 

 

Reactie, vragen? Praktijk voor Toegepaste Massagekunst, Drs. Kees Kaldenbach, kalden@xs4all.nl Haarlemmermeerstraat 83 hs, 1058 JS Amsterdam (bij het Surinameplein, ringweg s106, tram 1 en 17). Zeven dagen per week geopend. tel 020 669 8119; mobiel 06 - 2868 9775.

Ik geef deze massage op verschillende adressen: op mijn huisadres (zie boven), of naar wens in uw eigen huis of in uw hotelkamer.

Masseur Kees Kaldenbach werkt samen met vele andere masseurs, vrouwen en mannen. Hij werkt tevens als masseur in Amsterdam's beste en meest luxueuze hotels en schoonheidsinstituten.

Lichaam & Ziel is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam.

Update Mei 2016